Taikuri

Lapsuuden taikurilaatikosta suuriin yritysjuhliin

Kaikki alkoi lapsena lahjaksi saadusta taikurilaatikosta, jonka taikatemput kiehtoivat pienen pojan mieltä. Myöhemmin taikuus jäi taka-alalle, kunnes aikuisiällä kauan unohduksissa ollut harrastus palasi mieleen: tutustuin ulkomaanmatkalla lähitaikuutta tekevään taikuriin. Hänen innoittamanaan aloin kerätä tietoa taikuudesta ja hankkia tarvittavia välineitä korttipakasta alkaen.

Aluksi yleisönäni saivat toimia perheeni, ystäväni ja tuttuni, ja pian pääsinkin jo heidän omiin tilaisuuksiinsa esiintymään. Kun esiinnyin työpaikkani pikkujouluissa ensimmäistä kertaa suurelle yleisölle, aloin pohtia harrastuksen kehittämistä  työksi asti.

Nyt kierrän sekä yritys- että yksityistilaisuuksissa tuomassa aitoa taikuutta eri-ikäisille yleisöille. Kehitän jatkuvasti toimintaani, jotta voin tarjota yhä upeampia esityksiä niin lähi- kuin lavataikuuden muodossa. 

Miksi Taikuri Dracula?

Nimeni kertoo juuristani ja hyvin valitusta naamiasasusta. Olen syntynyt Transilvanian seudulla Romaniassa ja yksi ensimmäisistä taikurikeikoistani oli Halloween-juhlissa, joissa pukeuduin juuri Kreivi Draculaksi. Nimestä huolimatta taikuriasuni ei ole pelottava: jätän kulmahampaat suosiolla kotiin – paitsi Halloweenina!

Ota yhteyttä!